Ga naar Content

Uitvaart tattoo-artiest Steve morgen in Lisse, nog geen vorderingen in onderzoek

De uitvaart van de lokaal bekende Steve Mahakena is morgen in Lisse. De tattoo-artiest die onder meer een shop in Nieuw-Vennep runde, kwam anderhalve week geleden om het leven in een appartement aan de Egholm in Hoofddorp. Nog altijd is niet bekend wat zich in de woning heeft afgespeeld. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden. 

Tatoeëerder Steve Mahakena - Foto: NH Nieuws

Iedereen die daar behoefte aan heeft kan zondag vanaf 11.00 uur afscheid nemen van Steve bij Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse. De uitvaart is die middag in besloten kring, deelt een woordvoerder van Steves familie met NH Nieuws.  

Donatieactie

De kosten van de uitvaart - Steve had geen uitvaartverzekering - zijn inmiddels vrijwel gedekt. Bijna zeshonderd mensen hebben 18.000 euro bij elkaar gebracht. Daarmee is het streefbedrag van 20.000 euro bijna bereikt.  

Lees ook

De politie laat vrijdag aan NH Nieuws weten dat er geen ontwikkelingen zijn in de zaak. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Steve overleed vorige week op 48-jarige leeftijd in een appartement aan de Egholm. Zijn lichaam werd onder verdachte omstandigheden gevonden. Over die omstandigheden wil de politie nog niets kwijt. De bewoner van het betreffende appartement werd gehoord als getuige. 

Wie er niet bij kan zijn, kan met inlogcode 6C8F74 live meekijken via liveuitvaart.nl

Eerder ging NH Nieuws-verslaggever Celine Sulsters langs in winkelcentrum De Symfonie, waar Steve zijn tattooshop runde. Winkeliers reageerden aangeslagen op het nieuws dat hun collega is omgekomen:

Winkeliers winkelcentrum De Symfonie rouwen om tatoeëerder Steve - NH Nieuws

💬 Wil je iets kwijt?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]