Ga naar Content

Dode in flat Hoofddorp is 'lokaal bekende tattoo-artiest'

De dode persoon die gisterochtend is gevonden in een flat aan de Egholm in Hoofddorp blijkt een 48-jarige man die niet de bewoner van de woning was, meldt de politie. Het gaat om Steve Mahakena, de mede-eigenaar van tattooshops in Nieuw-Vennep en Amsterdam. 

Tatoëerder Steve Mahakena - Foto: NH Nieuws

Meerdere bronnen rond het slachtoffer melden dat het om hem gaat, maar dat is nog niet officieel bevestigd. Op social media zijn veel steunbetuigingen aan de familie van de tatoeëerder te lezen. "Broeder! Ik kan zoveel zeggen maar geen woord kan mijn gedachte vertalen. Geen woorden voor dat jij er niet meer bent. [...] Mijn gedachte gaan uit naar je familie, je pa je kids en vrienden. Ik wens iedereen heel veel kracht toe in dit verdriet", schrijft iemand. 

De persoon die wel in het appartement woont, is gehoord als getuige, maar niet aangehouden. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en vraagt getuigen om zich te melden. Forensische Opsporing doet al twee dagen onderzoek in en om de woning. 
Appartement Egholm Hoofddorp na vondst dode - Foto: NH Nieuws/Celine Sulsters

Tattooshop gesloten

NH Nieuws sprak Steve eerder voor een reportage in een van zijn tattooshops en heeft vandaag geprobeerd om beide shops te bereiken, maar zonder resultaat. 

NH Nieuws sprak Steve eerder in een van zijn tattooshops. Tekst gaat door onder de video.

Tattoo marathon voor het KWF - NH Nieuws

De Nieuw-Vennepse tattooshop was vanochtend gesloten. Er hangt een briefje op de deur waarop staat dat er alleen tatoeages op afspraak worden gezet.

Lees ook