Ga naar Content

Blommestijn keert na maanden weer terug in Telstar-selectie

Koen Blommestijn kan morgen voor het eerst sinds eind september weer minuten maken voor Telstar. De huurling van FC Volendam raakte geblesseerd in de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht (2-2). Toevalligerwijs is dat morgen ook de tegenstander voor de Velsenaren. 

Koen Blommestijn in zijn laatste wedstrijd voor Telstar - Foto: Pro Shots / Sonny Lensen

"We hebben een grote groep tot onze beschikking", liet trainer Mike Snoei weten. "Er keren zelfs wat mensen terug. Koen Blommestijn zit voor het eerst weer bij de selectie. Daar heeft hij keihard aan gewerkt." Alleen Yaël Liesdek zal dit seizoen niet meer in actie komen. "Alles wat eerder is, is mooi meegenomen. De dokter gaf aan dat ik daar geen rekening mee moet houden." 

Tekst gaat verder onder de video

Yaël Liesdek voelde zich beter na meerdere gesprekken - NH Nieuws

Volgens Snoei zou het 'hartstikke zonde zijn', als Telstar de zege op De Graafschap geen gevolg kan geven. "Ik heb Jong Utrecht vorige week tegen De Graafschap gezien, dat werd 1-1. Ze konden daar zelfs nog winnen. Het is morgen op het jeugdcomplex en dat is super moeilijk voetballen. Een gebrekkige accommodatie en het slechte veld helpen niet mee."

Telstar kan bij winst op Jong Utrecht drie plekken stijgen: van de elfde naar de achtste. "Dat is de drive en de motivatie voor mijn spelers. De jongens vinden het prachtig, ze krijgen veel aandacht en er komen ook meer mensen kijken. Als we nu stijgen op de ranglijst, wordt het lekker druk vrijdag tegen Jong PSV." 

De aftrap op Sportpark Zoudenbalch is morgen 20.00 uur. NH Sport is aanwezig en na afloop kun je interviews vinden op de site en onze socials. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52