Ga naar Content

Technisch manager Peter Hofstede tot 2025 verbonden aan Telstar

Telstar heeft het contract met technisch manager Peter Hofstede met 2,5 jaar verlengd. Daardoor ligt Hofstede bij de Witte Leeuwen vast tot en met de zomer van 2025.

Peter Hofstede, technisch manager van Telstar - Foto: Foto: Telstar

Sinds afgelopen zomer vervulde Hofstede de functie als ad interim. Na het vertrek van Andries Jonker, die als coach en technisch directeur fungeerde bij Telstar, werd Hofstede aangesteld.

"Ik waardeer het vertrouwen van de clubleiding dat ik de komende seizoenen de ingeslagen weg kan voortzetten", zegt Hofstede in een persbericht. "Er ligt een goede basis en daarmee een mooie uitdaging om ons de komende jaren verder te ontwikkelen op technisch gebied, binnen en buiten de lijnen."

"Er ligt een goede basis en daarmee een mooie uitdaging"

Technisch manager Peter Hofstede

"Hofstede is een vakman en weet vanuit zijn carrière als speler wat scoren is", aldus algemeen directeur Pieter de Waard. "Wij zijn blij dat Telstar hem voor langere termijn vast heeft kunnen leggen."

Vorige week werd ook het contract van trainer Mike Snoei verlengd. De trainer ligt in Velsen-Zuid vast tot en met medio 2024.

Live op NH Radio

Telstar speelt vanavond de uitwedstrijd tegen De Graafschap. Via NH Radio mis je niets van de ontwikkelingen bij de strijd om de Kist Cup. Ook de wedstrijd Jong AZ - VVV-Venlo krijgt volop aandacht vanaf 20.00 uur. De uitzending begint om 19.00 uur.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52