Ga naar Content

Purmerender Jamie Jacobs kent in De Aftrap geen genade voor FC Volendam: "4-1"

Met de herstart van de voetbalcompetitie is ook voetbal talkshow De Aftrap terug op tv bij NH Sport. Met als gasten vanavond Jamie Jacobs en Johan de Wit. De in Purmerend geboren Jacobs speelt zondag met SC Cambuur tegen FC Volendam. In de degradatiekraker kent hij geen genade "Zeker thuis verwacht ik dat wij de bovenliggende partij zullen zijn. Ik denk 4-1."

De Aftrap van vrijdag 6 januari met Jamie Jacobs en Johan de Wit - NH Sport

Jacobs (25) voetbalt sinds 2019 voor de ploeg uit Leeuwarden waarmee hij anderhalf jaar geleden naar de eredivisie promoveerde. Zijn huidige contract loopt komende zomer af, maar kent wel een optie voor nóg een seizoen. Mocht Cambuur degraderen dan is de middenvelder vrij om te gaan waar hij wil.

De tweede gast aan tafel, Johan de Wit, was als bondscoach van de Japanse schaatsploeg zeer succesvol. Vorig jaar kwam er na zeven jaar abrupt een einde aan de samenwerking. Nu is hij individueel trainer van de Japanse schaatsster Miho Tagaki. 

Erik-Jan Brinkman speelt Raak de Vlag tegen assistent-bondscoach van der Oranje Leeuwinnn Arvid Smit. Hoe dat afloopt kun je in bovenstaande video zien of kijk op tv om 21.10, 22.10  en 23.10 uur naar De Aftrap. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52