Ga naar Content

Haalt het Nederlands Elftal de kwartfinale? Dit is de voorspelling van 'meestervoorspellers' Jut en Jul

De varkens Jut en Jul, die te vinden zijn op het erf bij het boerenbedrijf By Broersen in Warmenhuizen, zijn sinds een aantal weken megapopulair. Ze voorspellen de ene na de andere wedstrijd van het Nederlands elftal juist. Ook vandaag doen ze weer een poging voor de wedstrijd van morgen tegen de Verenigde Staten. 

Jut en Jul met baasje Lotte - Foto: NH Nieuws / Kelly Blok

Wanneer de kistjes met de Nederlandse en Amerikaanse vlag neergezet worden, kunnen varkens Jut en Jul het al niet meer houden. Ze weten inmiddels precies wat er voor hen klaarstaat: een aantal heerlijke wortels. Maar welk kistje kiezen ze? Gaat Nederland zaterdag winnen, gelijk spelen of verliezen van de Verenigde Staten? 

NH Nieuws ging weer langs bij het voorspellende duo en in onderstaande video is te zien wat de uitslag morgen volgens hen gaat worden. 

Tekst gaat door onder de video. 

Jut en Jul voorspellen of Nederland weer gaat winnen - NH Nieuws

Hard aan de bak 

"Dat hadden we niet helemaal verwacht", lacht Lotte als ze ziet dat Jut de kist met de Amerikaanse vlag kiest en Jul afstormt op de Nederlandse vlag. Een gelijkspel dus. "Maar ook dan kan Nederland alsnog winnen in de extra tijd", zegt Lotte hoopvol.

Zaterdag speelt Nederland de allesbeslissende wedstrijd tegen de Verenigde Staten voor een plek in de kwartfinale. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit de Noordkop?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]