Ga naar Content

Doelpuntenmaker Robert Mühren: "Gaan met een goed gevoel naar huis"

Na drie nederlagen op rij pakte FC Volendam weer een punt tegen Vitesse (1-1). Dat zorgde voor tevredenheid bij de Palingboeren na afloop, al had er meer ingezeten. "Een puntje op bezoek bij Vitesse voelt normaal gesproken wel lekker", vond Robert Mühren, de maker van de 1-0. 

Robert Mühren juicht na zijn treffer - Foto: Pro Shots / Erik Pasman

"We begonnen beter dan Vitesse, daarom heb ik het gevoel dat er meer had ingezeten", begon Mühren tegen ESPN. "In de tweede helft waren zij beter."

Na de goal van de Volendammer was er even onduidelijkheid of hij de maker was. "Ik maakte hem honderd procent. Dat zag je ook aan mijn juichen. Echt een wereldgoal", reageerde Mühren lachend, toen hij de goal terugzag. "Een puntje bij Vitesse is normaal gesproken wel lekker. Een paar keer op rij hadden we verloren. We gaan met een goed gevoel naar huis."

"Ik maakte hem honderd procent. Dat zeg je ook aan mijn juichen. Echt een wereldgoal"

FC Volendam-speler robert mühren

Filip Stankovic blonk uit met verschillende knappe reddingen, zag ook trainer Wim Jonk. "Onze keeper is altijd stabiel. We krijgen veel goals om de oren (21 red.), maar hij houdt er ook veel tegen. Hij had het minder druk dan normaal, maar stond al beter bij de corners."

De oefenmeester gaf ook aan dat Franco Antonucci de trainingen weer heeft hervat en hoopt dat hij volgende week weer aansluit.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Kijk elke vrijdag om 17.10 uur naar voetbal talkshow de Aftrap
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52