Ga naar Content

Tumor ontdekt bij oud-Telstar speler Ralf Seuntjens (33)

Ralf Seuntjens is vanwege een vervelende reden teruggekeerd naar Nederland. De oud-speler van Telstar voetbalt sinds kort in Japan, maar tijdens een CT-scan werd een tumor bij hem ontdekt. Dat meldt de 33-jarige Seuntjens op Instagram.

Ralf Seuntjens scoort voor Telstar - Foto: Pro Shots / Martijn Buskermolen

Seuntjens verruilde anderhalve maand geleden NAC Breda voor het Japanse  FC Imabari. Daar liep hij snel een schouderblessure op en tijdens het maken van een scan kwan de tumor aan het licht. "De uitslag van de CT-scan heeft het leven van mijn naasten en mezelf volledig op zijn kop gezet. Er is een tumor gevonden”, schrijft Seuntjens. "Ik ben gister al in het ziekenhuis in Nederland geweest om zsm een traject te starten."

Tekst loopt door onder de Instagram-post

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Seuntjens begon zijn profcarrière bij RBC Roosendaal. Vervolgens belandde hij via FC Den Bosch in 2014 bij Telstar. In Velsen-Zuid speelde de aanvallende middenvelder één seizoen. In 36 wedstrijden was hij zeventien keer trefzeker. Zijn goede seizoen bij Telstar leidde tot een transfer naar VVV-Venlo, waar hij vier jaar zou spelen. Via De Graafschap en NAC Breda streek hij begin dit jaar neer bij FC Imabari. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke zondag tussen 17.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]