Ga naar Content

Kökcü en Telstar balen opnieuw: "Voor de zoveelste keer met lege handen"

Telstar gaf een 1-3 voorsprong uit handen tegen Roda JC en tot overmaat van ramp kondigde trainer Andries Jonker na de 4-3 nederlaag zijn vertrek aan bij de Witte Leeuwen. Telstar-middenvelder Ozan Kökcü was zichtbaar aangeslagen na het teleurstellende resultaat in Limburg. "We zijn er klaar mee. We kunnen er blijkbaar niets aan doen."

Telstar-speler Ozan Kökcü na de knotsgekke 4-3 tegen Roda JC - NH Sport

"Iedereen ziet dat wij goed kunnen voetballen en dat we in veel wedstrijden hebben laten zien dat we beter zijn dan de negentiende plaats waar we nu staan", aldus Kökcü. "Dit seizoen hebben we te vaak, te weinig resultaat gekregen. Niemand is hier blij mee."

Lees ook

Ook trainer Andries Jonker, die dezelfde avond aankondigde te vertrekken bij Telstar, kon niet geloven dat zijn ploeg wederom een overwinning uit handen gaf. "Dit was het toetje op anderhalf jaar narigheid. Ik heb 75 minuten lang een geweldig Telstar gezien en genoten", aldus Jonker. 

Andries Jonker over de 4-3 nederlaag tegen Roda JC - NH Sport

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]