Ga naar Content

Mühren schiet FC Volendam op drempel eredivisie: "Het kriebelt al weken"

Robert Mühren was vandaag tegen Jong Ajax wederom goud waard voor FC Volendam. De spits wist twee keer te scoren én was bovendien het slachtoffer bij de rode kaart van Ajacied Enric Llansana. Volgens velen was de rode kaart onterecht, maar Mühren dacht daar anders over. "Ik wil best de schaafwonden laten zien. Ik laat me niet graag vallen."

Robert Mühren: "Ik wil best mijn schaafwonden aan je laten zien?" - NH Sport

Dankzij zijn twee treffers bracht Mühren zijn seizoenstotaal op 27. De geboren Volendammer zag dat de ploeg vandaag knokte voor elke meter, iets wat een aantal weken geleden nog ontbrak. De 32-jarige Mühren zag gelukkig dat de laatste drie wedstrijden het goede gevoel weer terug is bij de ploeg.

Tekst gaat verder onder de video.

Robert Mühren: "Je leven willen geven om die wedstrijd te winnen" - NH Sport

Ontlading

Wim Jonk genoot na afloop van de ontlading bij zijn spelers. De trainer van FC Volendam gaf toe dat hij meestal al binnen is als het feest wordt gevierd, maar nu bleef Jonk wat langer op het veld om het feestgedruis te aanschouwen.

Wim Jonk: "We staan op een mooie positie. Nu nog afmaken." - NH Sport

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]