Ga naar Content

Gelukkig hebben we de foto's nog: voorlopig gaat het niet meer sneeuwen!

Het laagje sneeuw dat vannacht is gevallen, smelt langzaam weg. Gelukkig heeft het wel mooie plaatjes en een beetje sneeuwpret opgeleverd. Volgens NH-weerman Jan Visser was dit voorlopig de laatste keer dat de sneeuw blijft liggen. Geniet er daarom nog maar even van. 

Kinderen spelen in de sneeuw - NH Nieuws

"Morgen kan er nog een sneeuwbui vallen", vertelt Jan Visser. "Maar de temperatuur loopt dan op tot zo'n 6 graden, dus dan blijft het in ieder geval niet meer liggen." Volgende week verwacht hij wat regenbuien en daarna wordt het weer wat warmer. "Dus de kans dat het dan nog gaat sneeuwen is niet bijster groot", vertelt hij. 

Bekijk hieronder een paar mooie foto's van de sneeuw, tekst gaat daaronder door. 

Luisteraars van NH Radio hebben veel foto's naar de studio gestuurd. Hoewel het pak sneeuw niet overal even dik was, kwamen de foto's binnen van Wieringermeer tot Laren en van Schellinkhout tot Heemstede.

Tekst gaat door onder de foto.

Het weer leverde niet alleen maar pret op, in Volendam liepen een aantal kelders onder doordat het Markermeer door de harde wind buiten de oevers trad. Het leverde ook gladheid op de weg op. Op de A4 gebeurde meerdere ongelukken, waardoor het verkeer een tijdje in de file stond. 

Lees ook

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.