Ga naar Content

Uitgesproken Volendammer Walid Ould-Chikh: "Eredivisie lonkt sowieso een beetje"

Voor FC Volendam wacht de week van de waarheid. Met wedstrijden tegen Excelsior, FC Emmen en ADO Den Haag kunnen de Volendammers de concurrentie ruim op achterstand zetten. "Dat moeten goede wedstrijden worden. Ik kijk ernaar uit", aldus trainer Wim Jonk.

Voor FC Volendam breekt de week van de waarheid aan - NH Nieuws

Rekenen?

Met de drie wedstrijden tegen directe concurrenten kan FC Volendam een grote stap doen richting promotie naar de eredivisie. Toch is Jonk niet aan het rekenen gegaan. "Dat heeft helemaal geen zin. In het verleden heb je genoeg voorbeelden gezien waarbij het mis is gegaan."

Tekst loopt verder onder de video.

FC Volendam-trainer Wim Jonk is niet aan het rekenen: "Dat heeft helemaal geen zin" - NH Nieuws

"Stel dat je zeven punten pakt deze week. Dan geef je de andere tegenstanders het gevoel dat ze uit zicht raken"

FC Volendam-middenvelder Walid Ould-Chikh

Middenvelder Walid Ould-Chikh neemt geen blad voor de mond. "Stel dat je zeven punten pakt deze week. Dan geef je de andere tegenstanders het gevoel dat ze uit zicht raken", is Ould-Chikh duidelijk over de komende wedstrijden.

FC Volendam is de koploper van de eerste divisie met 63 punten uit 28 duels. FC Emmen staat tweede met 58 punten uit 28 wedstrijden gevolgd door Excelsior met 55 punten uit 29 duels.

Tekst loopt verder onder de video.

Volendam-middenvelder Walid Ould-Chikh: "De eredivisie lonkt nu al een beetje" - NH Nieuws

Walid Ould-Chikh werd deze week geopereerd aan zijn pols. De middenvelder speelt met een manchet en is wel gewoon inzetbaar. Hij zal overigens niet starten. Keeper Filip Stankovic staat tegen Excelsior weer onder de lat. Hij was vorige nog ziek. Op basis van de afsluitende training lijkt het erop dat Franco Antonucci weer terugkeert in de basisopstelling.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]