Ga naar Content

De Aftrap: bankzitter Kelly Zeeman wil spelen, maar blijft het liefste Ajax trouw

Ze won de Europese titel in 2017 en kwam in totaal 24 keer uit voor Oranje. Ajacied Kelly Zeeman werd door blessures ver teruggeworpen en is bij het huidige Ajax vooral bankzitter. Zeeman hoopt op meer speeltijd en peinst niet over een vertrek naar de concurrenten PSV, FC Twente, laat staan Feyenoord/Barendrecht. "Dat krijg ik niet over mijn Ajax-hart heen", vertelt ze in onze voetbal talkshow De Aftrap.

Kelly Zeeman - NH Sport / Edward Dekker

De 28-jarige Zeeman begon haar loopbaan bij Telstar, maar speelt sinds 2013 voor Ajax. Vorig seizoen werd ze verhuurd aan sc Heerenveen, omdat ze door gebrek aan speeltijd het plezier kwijt was geraakt. Dit seizoen sloot ze weer aan bij de selectie van trainer Danny Schenkel, maar met drie invalbeurten is haar inbreng beperkt. De Volendamse heeft bij Ajax een aflopend contract. 

WK-finale

Tweede gast Sjors Blaauw timmert hard aan de weg als voetbalcommentator bij ESPN. Zijn droom is om de finale van de Champions League of het WK van commentaar te mogen voorzien. "Dat is een hele hoge lat, maar die ambitie moet je wel hebben."

Je kunt De Aftrap elke vrijdagavond op tv zien bij NH Sport. De eerste uitzending is om 17.10 uur. Daarna volgt elk uur om tien over heel de herhaling. Klik hier als je voorgaande afleveringen wil terugzien. De hele uitzending van vanavond kun je hieronder bekijken. 

De Aftrap van vrijdag 4 maart met Kelly Zeeman en Sjors Blaauw - NH Sport / Edward Dekker

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]