Ga naar Content

Valentijn Driessen schuift in De Aftrap Seedorf als nieuwe 'TD' van Ajax naar voren

Wie moet Marc Overmars opvolgen als technisch directeur bij Ajax? Chef voetbal bij De Telegraaf Valentijn Driessen noemt in onze voetbaltalkshow De Aftrap Clarence Seedorf als verrassende kandidaat.  

Valentijn Driessen noemt Seedorf als opvolger bij Ajax - NH Sport / Edward Dekker

Driessen heeft ook de bekende namen van Marcel Brands, Max Huiberts en Jordy Cruijff voorbij zien komen. Brands is na zijn vertrek bij Everton vrij. Huiberts is de huidige technische baas bij AZ en Cruijff is nog niet zo lang geleden als sportief adviseur bij Barcelona begonnen. 

"Clarenc Seedorf heeft zijn lijntjes, heeft het zakelijk goed gedaan en heeft statuur"

Chef voetbal van DE Telegraaf valentijn Driessen

 

"Ik zou dolgraag weer een ex-Ajacied zien. Iemand die vanuit de haarvaten van de club komt en weet wat daar leeft en speelt", aldus Driessen. "Clarence Seedorf heeft zijn lijntjes, heeft het zakelijk goed gedaan en heeft statuur. Dat zou mij heel erg verrassen als ze die binnen weten te halen."

Sonny Stevens is de tweede gast aan tafel. De keeper heeft een aflopend contract bij SC Cambuur dat met hem in gesprek wil om de verbintenis te verlengen. De 29-jarige Stevens heeft het prima naar zijn zin in Leeuwarden, maar houdt voorlopig alle opties open. Ook een terugkeer naar FC Volendam, waar hij negen seizoenen speelde, behoort tot de mogelijkheden. 

Tekst gaat verder onder de video.

Cambuur-keeper Stevens over zijn toekomst - NH Sport / Edward Dekker

Je kunt De Aftrap elke vrijdagavond op tv zien bij NH Sport. De eerste uitzending is om 17.10 uur en daarna volgt elk uur de herhaling. Klik hier als je voorgaande afleveringen wil terugzien. De hele uitzending van vanavond kun je hieronder bekijken. 

Tekst gaat verder onder de video.

De Aftrap van vrijdag 11 februari met Valentijn Driessen en Sonny Stevens - NH Sport / Edward Dekker

Volgende week zijn directeur voetbalzaken van AZ Max Huiberts en zanger Simon Keizer van Nick & Simon te gast.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]