Ga naar Content

Het woord 'frivool' hoort Pascal Jansen veel als het over AZ gaat

Een hakje hier en een hakje daar. Het was weer zo'n avond dat Jesper Karlsson het op zijn heupen had bij AZ. Dat gold ook voor Dani de Wit, Albert Gudmundsson en Tijjani Reijnders. AZ-trainer Pascal Jansen vond zijn ploeg goed voor de dag kwam tegen Randers FC (1-0 overwinning).

'Frivool' is het woord dat Jansen vaak hoort - NH Sport / Stephan Brandhorst

Tegen Randers schoot AZ uit de startblokken. Ondanks dat het koud in Alkmaar was, kreeg Jansen het enigszins warm van de manier waarop zijn ploeg speelde. Hoewel het wachten was op een treffer van AZ, bleef het doelpunt van de thuisploeg uit. "We hadden het er warmer van kunnen krijgen als de bal er in de beginfase in was gegaan.

AZ-trainer Jansen kreeg het in de beginfase warm van zijn ploeg - NH Sport / Stephan Brandhorst

AZ was al zeker van de groepswinst in de Conference League, maar blijft door de overwinning ongeslagen in de poulefase. Doordat AZ de tussenronde die nu volgt niet hoeft te spelen, horen de Alkmaarders pas bij de loting in februari wie hun tegenstander in de achtste finales wordt. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]