Ga naar Content

Bekerwedstrijden van AZ en Ajax verschoven om meer live uit te zenden

De aftrap van het duel tussen AZ en Heracles Almelo op woensdag 15 december is vervroegd naar 18.00 uur. Aanvankelijk stond de wedstrijd om 20.00 uur op het programma. Ook de wedstrijd van Ajax begint op een ander tijdstip.

AZ-stadion - Foto: Pro Shots / Stefan Koops

Het verplaatsen van de wedstrijd heeft te maken met het live uitzenden van de bekerwedstrijden. Door een aantal wisselingen door te voeren kan rechtenhouder ESPN meer wedstrijden op tv uitzenden.

Tekst loopt door onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

In eerste instantie zou de zender zes van de zestien wedstrijden live uitzenden. De wedstrijd van de Alkmaarders zat daar niet bij. De KNVB meldt dat er nu minstens veertien duels live op de betaalzender worden uitgezonden.

Ajax

Ook Ajax heeft te maken met een tijdsverandering. De Amsterdammers zouden aanvankelijk op woensdag 15 december om 20.15 uur aantreden tegen Barendrecht. Dat duel begint drie kwartier later, dus om 21.00 uur.

De wedstrijd AZ - Heracles Almelo is live te volgen op NH Radio. De extra radio-uitzending van NH Sport begint om 18.00 uur. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]