Ga naar Content

Geen stunt voor zaalvoetballers Hovocubo in Champions League

Hovocubo is vanavond uitgeschakeld in de Champions League. Titelhouder Sporting Portugal was in het tweede groepsduel in de elite round met 8-2 te sterk.

De zaalvoetballers van Hovocubo - Foto: Hovocubo Media

Na de nederlaag van gisteren tegen St. Jekaterinenburg moesten de Noord-Hollanders voor enorme stunt zorgen om nog kans te maken op de halve finales. Heel snel was die droom eigenlijk al in duigen, want na één minuut en veertien seconden had Waltinho al twee keer gescoord voor de Portugezen.

Bij een 5-0 achterstand deed Soufian Charroui iets terug voor Hovocubo. Ook Abdessamad Attahiri was trefzeker in de eerste helft. Halverwege stond het in Lissabon echter al 7-2 voor de thuisploeg. Een monsterscore leek in de maak, maar na rust kreeg de ploeg van trainer Sander van Dijk nog maar één tegendoelpunt: 8-2.

Zondag speelt Hovocubo de laatste groepswedstrijd tegen Olmissum. De Kroaten verloren ook beide duels (3-1 en 3-2).

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]