Ga naar Content

LIVE NH Sport met Jong FC Utrecht - FC Volendam en Jong AZ - FC Emmen

De voetbalcarrousel draait na het weekend gewoon door. Vanavond is er daarom een extra radio-uitzending van NH Sport. Je kunt vanaf 18.00 uur de wedstrijden Jong FC Utrecht - FC Volendam en Jong AZ - FC Emmen rechstreeks op NH Radio volgen. 

Zoudenbalch - Foto: Pro Shots/Remko Kool

FC Volendam heeft amper tijd om te bekomen van de bizarre wedstrijd afgelopen vrijdag op sportpark De Toekomst. Op bezoek bij Jong Ajax stond er na een half uur een 4-2 tussenstand op het scorebord. De ploeg van trainer Wim Jonk nam uiteindelijk één punt mee naar huis, doordat Denso Kasius in de laatste minuut van de blessuretijd de 4-4 binnenschoot. 

Dankzij het gelijkspel is FC Volendam nog altijd koploper in de eerste divisie. De Utrechtse beloften zijn de laatste weken wat weggezakt op de ranglijst en staan dertiende. Afgelopen vrijdag speelde het team van Darije Kalezić in Breda 1-1 tegen NAC. Verslaggever op sportpark Zoudenbalch in Utrecht is Frank van der Meijden.

Tekst gaat verder onder de artikelen.

Lees ook

De enige directe concurrent van FC Volendam die vanavond ook in actie komt, is FC Emmen. De Drenten hebben een achterstand van drie punten op de Volendammers en spelen in Wijdewormer tegen Jong AZ.

Ongeslagen reeks

Twee maanden geleden won Jong AZ voor het laatst, met 2-1 van hekkensluiter FC Dordrecht. FC Emmen heeft daarentegen, sinds de 3-0 nederlaag bij Helmond Sport op 3 september, een ongeslagen reeks van tien wedstrijden opgebouwd. Of daar in Wijdewormer een einde aan komt, hoor je van Erik-Jan Brinkman.  

De extra uitzending van NH Sport begint om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Je presentator is Stef Swagers.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]