Ga naar Content

Europees succes voor handbalsters VZV

VZV heeft de achtste finales van de Europacup bereikt. De handbalsters uit 't Veld hadden zaterdagmiddag aan een 26-26 gelijkspel genoeg tegen WHC Vardar uit Noord-Macedonië.

VZV bereikt de volgende ronde van de Europacup - Foto: Frank van der Meijden/NH Sport

De ploeg van trainer Rolf Schulte had in Skopje al de basis gelegd voor het bereiken van de volgende ronde. VZV won vorige week al met 25-35 en had dus aan het gelijke spel van vanmiddag genoeg voor plaatsing voor de achtste finales van de Europacup.

SEW speelt vanavond tegen Maccabi Arazim uit Israël. Het eerste duel ging gisteren met 24-26 verloren, waardoor vanavond minimaal met drie doelpunten verschil gewonnen moet worden in Wognum. 

NH Sport is aanwezig bij SEW - Maccabi Arazim. Later verschijnen reacties en een samenvatting van die wedstrijd op onze website.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]