Ga naar Content

Samenvatting: VZV heeft opnieuw geen kind aan Ferizaj en is door in Europa: "Het leek wel walking-handbal"

De handbalsters van VZV uit 't Veld hebben zonder moeite de derde ronde bereikt van de Europacup. Na de ruime overwinning op zaterdag, werd ook vandaag in de 'return' eenvoudig afgerekend met KHF Ferizaj uit Kosovo: 13-37.

Samenvatting: VZV - KHF Ferizaj - NH Sport / Frank van der Meijden

Net zoals een dag eerder was er in sporthal 't Zijveld nooit sprake van een spannende wedstrijd. VZV nam een snelle voorsprong en gaf deze nooit meer af. De gasten uit Kosovo leken na de forse nederlaag van gisteren weinig zin te hebben in het duel en probeerden vooral tijd te rekken en overtreddingen uit te lokken.

Tekst gaat verder onder de video

VZV-speelster Romé Steverink: "We wilden vandaag zo'n zelfde resultaat neerzetten" - NH Sport / Frank van der Meijden

Publiek vermaken

De ploeg van trainer Rolf Schulte wilde daarentegen juist opnieuw het publiek graag vermaken. Vanaf het eerste fluitsignaal stond de verdeding als een huis en werden er op de tegenaanval tal van mooie doelpunten gemaakt. Uiteindelijk werd er net zoals gisteren wederom met meer dan twintig doelpunten verschil gewonnen: 13-37. De loting voor de derde ronde van de EHF European Cup is morgen. 

De samenvatting van dit duel volgt later vandaag op NH Sport. 

VZV-trainer Rolf Schulte: "Europacup is een stap hoger, maar dit was een stap lager" - NH Sport / Frank van der Meijden

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]