Klinkende zege VZV; handbalsters staan met een been in volgende ronde Europa Cup

Het Europese seizoen is voor VZV begonnen met een klinkende overwinning op KHF Ferizaj uit Kosovo. Het werd 35-14 voor de handbalsters uit 't Veld en staan daardoor met een been in de volgende ronde van de Europa Cup.

VZV kwam binnen enkele minuten op voorsprong en deze werd uitgebreid van 7-3 naar 14-4. De ploeg uit 't Veld bleef sterker en kwam nauwelijks in de problemen. De rust werd gehaald met duidelijke cijfers: 22-8.

In de tweede helft deden de handbalsters het rustiger aan. De stand ging van 27-12 naar 31-13. In de slotfase werd de zege niet meer uit handen gegeven door de thuisploeg.

Zondag speelt VZV de tweede wedstrijd tegen KHF Ferizaj. NH Sport is hierbij aanwezig en maakt een samenvatting van dit duel.