Ga naar Content

Tennisser Tallon Griekspoor wint in Murcia vierde challenger van het jaar

Tallon Griekspoor heeft het Challenger-toernooi in het Spaanse Murcia op zijn naam geschreven. De tennisser uit Nieuw-Vennep versloeg de als eerste geplaatste Roberto Carballés Buena uit Spanje in drie sets (3-6, 7-5, 6-3).

Tallon Griekspoor - Foto: Pro Shots / SIPA USA

In de finale ging Carballés Baena voortvarend van start. De Spanjaard trok de eerste set overtuigend naar zich toe met 3-6. In de daaropvolgende set stelde Griekspoor, de nummer 131 van de wereld, orde op zaken en door de set met 7-5 naar zich toe te trekken. Carballés Buena, de nummer 88 van de wereld, kwam de Nieuw-Venneper echt in zijn spel en won hij de beslissende set met 6-3.

Tekst loopt door onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Voor Griekspoor betekent de eindzege in Murcia zijn vierde challenger van dit jaar. Eerder was hij de beste in Amersfoort, Bratislava en Praag.

Onlangs maakte NH Sport onderstaande reportage met Tallon Griekspoor.

Tallon Griekspoor is tussen de bedrijven door even in Nederland - NH Sport / Stephan Brandhorst

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]