Start van hoofdcontent

NIEUW-VENNEP

nl

Tennisser Tallon Griekspoor krijgt schop onder z'n hol van coach Raemon Sluiter

10 september 2021, 13.14 uur · Door Stephan Brandhorst

Tallon Griekspoor timmert de laatste tijd flink aan de weg. De tennisser speelde vorige week op de US Open tegen Novak Djokovic. De 25-jarige Nieuw-Venneper kan door zijn prestaties de top 100 van de wereld ruiken. Dat komt doordat hij een aantal dingen rigoureus heeft aangepakt.

Tallon Griekspoor is tussen de bedrijven door even in Nederland - NH Sport / Stephan Brandhorst

Tegen Djokovic verloor Griekspoor op de US Open kansloos in drie sets: 6-2, 6-3, 6-2. "Hij liet me voelen alsof ik voor het eerst op de baan stond", zegt de Noord-Hollander over de ontmoeting in de tweede ronde. Nog nooit kwam hij zo ver op een Grand Slam. "Ik begin steeds constanter te worden", aldus Griekspoor.

Griekspoor heeft een vol programma. Vorige week stond hij nog in New York op de US Open en zaterdag vliegt hij alweer naar Uruguay voor de Davis Cup. Tussen de bedrijven door speelde hij donderdag voor zijn club TC Zandvoort in de eredivisie tegen Zizou Bergs (6-4, 7-6). 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]