Gelijkspel bij oefenduel tussen AZ en Anderlecht

Op het sportpark van VV Dirkshorn heeft AZ zaterdagavond gelijkgespeeld tegen het Belgische Anderlecht. Aanvaller Zakaria Aboukhlal maakte het Alkmaarse doelpunt: 1-1.

Samenvatting AZ - Anderlecht - NH Nieuws

Jesper Karlsson kreeg binnen vijf minuten een mogelijkheid om AZ op achterstand te zetten.

Na de sterke openingsfase van AZ golfde het spel op en neer. Vlak voor rust kwam het eerste doelpunt. Francis Amuzu zette Anderlecht op 0-1 door via de paal een goal te maken.

Tekst loopt verder onder de video

Martins Indi: "We laten zien dat we tot heel veel kansen kunnen komen" - NH Nieuws

Aboukhlal beloont zich met doelpunt

Ook in de tweede helft had de ploeg van trainer Pascal Jansen de overhand, met name Aboukhlal. Uiteindelijk werd het 1-1.

Opstelling AZ: Verhulst; Sugawara, Letschert (Beukema/46), Martins Indi (Evjen/65), Oosting (Gullit/46); Clasie (P. Koopmeiners/46), Evjen, Reijnders; Aboukhlal, De Wit, Karlsson (Poku/43)