Ga naar Content

Basketballer Stan van den Elzen verlengt contract bij Den Helder Suns

Stan van den Elzen blijft langer bij Den Helder Suns. De 21-jarige basketballer heeft zijn contract verlengd en blijft nog minimaal een jaar spelen in de Noordkop. 

Foto:

"Mijn eerste jaar bij Den Helder is uitstekend bevallen", vertelt Van den Elzen op de website van de club. "De samenwerking met de coach en de organisatie is super en ik heb mooie stappen gemaakt. Er zit nog veel rek in, dus ik kijk uit naar weer een mooi seizoen."

Van den Elzen was met een gemiddelde van twaalf punten per wedstrijd een belangrijke speler voor de Suns. "Stan heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt bij de ploeg. Vanaf de eerste training was duidelijk dat hij er vol tegenaan zou gaan en dit heeft hij dubbel en dwars bewezen. Wij zijn content met zijn progressie, komend seizoen moet hij constanter gaan worden in zijn spel", laat trainer Peter van Noord weten. 

De 21-jarige werd voor zijn spel beloond met de award van Most Improved Player van de Dutch Basketballl league. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]