Ga naar Content

Nino Gorissen blijft Den Helder Suns trouw

Basketballer Nino Gorissen blijft bij Den Helder Suns. Hij heeft zijn contract voor twee jaar verlengd bij de ploeg uit de Dutch Basketball League.

Gorissen heeft een gemiddeld schotpercentage van 51,6% - Foto: Orange Pictures / Rene Nijhuis

"Ik kijk uit naar de komende twee jaar, zegt Gorissen op de website van de club. "Het afgelopen seizoen is prima verlopen ondanks alle COVID-19 perikelen en ik kijk uit naar de verdere groei van de club, zowel sportief als daarbuiten. Het team en de organisatie hebben een duidelijke strategie die prima bij mij past."

De 23-jarige pointguard gaat beginnen aan zijn vierde seizoen bij de Den Helder Suns. "Nino is een snelle en krachtige speler die variatie en snelheid brengt in het spel. Daarnaast is hij sterk gegroeid als leider binnen het team. We kijken uit naar een paar mooie jaren met Nino", laat assistent-trainer Anne van Dijk weten.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]