Ga naar Content

Basketballers Den Helder Suns vallen in de prijzen

Basketballer Boyd van der Vuurst de Vries van Den Helder Suns is uitgeroepen tot Most Valuable Player U-23. Zijn teamgenoot Stan van den Elzen werd gekroond tot Most Improved Player.

Foto:

Van der Vuurst de Vries

Boyd van der Vuurst de Vries werd in zij debuutjaar in 2018 ook al uitgeroepen tot MVP U-23. Met gemiddeld 5 assists per wedstrijd behoort hij bij de top vijf van de Dutch Basketball League. De basketballer is bezig met zijn vierde seizoen in Den Helder. Op dit moment kampt hij met een schouderblessure en is het de vraag of hij dit seizoen nog in actie kan komen.

Foto:

Van den Elzen

Stan van den Elzen werd dus uitgeroepen tot de speler die zicht dit seizoen het best heeft verbeterd. De basketballer maakt gemiddeld12,6 punten per wedstrijd. Van den Elzen is aan zijn eerste seizoen bezig bij de Suns.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]