Ga naar Content

Wat verwacht jij van Oranje dit EK? Doe mee aan het NH Nieuws-panel!

Over een week start het EK voetbal voor mannen. En voor het eerst sinds 2014 doet het Nederlands Elftal weer mee aan een groot toernooi. Dus zijn we benieuwd hoe je uitkijkt naar het EK, en uiteraard wat je verwachtingen zijn. 

Oranjefans juichen voor het Nederlands elftal - Foto: Pro Shots / Stanley Gontha

Wie wordt de opvolger van huidig Europees Kampioen Portugal? In totaal strijden 24 landen om de titel. Oranje heeft een moeizame tijd achter de rug, maar wat kunnen ze op het EK? Wordt het feesten op de Amsterdamse grachten, of eindigt het toernooi in tranen?

Natuurlijk willen we weten hoe je het toernooi gaat beleven. In hoeverre is corona van invloed? Ga je misschien wel naar het stadion, ga je voor de buis zitten, of ben je juist blij als het allemaal weer achter de rug is? En wie weet heb je nog wel een bijzonder verhaal.

Meld je aan en doe mee

Ben je nog geen lid? Meld je hier aan voor het NH Nieuws-panel en ontvang een uitnodiging voor het EK voetbalonderzoek.

NH Nieuws-panel
Gemiddeld één keer per maand zullen de panelleden via de e-mail een online vragenlijst krijgen. Je bepaalt natuurlijk zelf of je meedoet. Als je niet meer wilt meedoen, meld je je weer af. Inmiddels telt het NH Nieuws-panel ruim 4.800 leden.

Lees ook

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.