Ga naar Content

Korfbal: Sophie Hansen beperkt terugkeer bij Blauw-Wit tot één seizoen

 Sophie Hansen-Willemsen vertrekt bij Blauw-Wit. De 28-jarige korfbalster keerde afgelopen zomer terug op het oude nest, maar vertrekt na één seizoen alweer bij de Amsterdammers.

Foto: NH Sport/Tijmen Koelemeijer

De terugkeer in de Blauw-Withal liep niet zoals gepland. In de eerste wedstrijd scheurde ze haar achillespees af, waarna ze een aantal maanden moest revalideren. Inmiddels is de geboren Amstelveense weer fit.

Zonder Hansen eindigde Blauw-Wit het seizoen als derde in de competitie en werd in de eerste ronde van de play-offs uitgeschakeld door TOP Sassenheim. 

Van 2009 tot en met 2017 speelde Hansen ook voor Blauw-Wit. Vervolgens vertrok ze naar ROHDA om in 2020 weer terug te keren op het oude nest. Het is nog onduidelijk bij welke club haar toekomst ligt.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]