Ga naar Content

Met Sophie Hansen keert er nóg een vertrouwd gezicht terug bij Blauw-Wit

AMSTERDAM - Na de vorige week aangekondigde rentree van Momo Stavenuiter heeft ook Sophie Hansen-Willemsen besloten weer in de Korfbal League voor Blauw-Wit te gaan spelen. De Amsterdamse club maakte haar terugkeer dinsdagavond bekend. 

Foto:

De inmiddels 27-jarige speelster stopte in 2016 bij Blauw-Wit toen ze zwanger was. Inmiddels heeft de ex-international met haar echtgenoot Ruud Willemsen twee kinderen en wil ze haar carrière bij Blauw-Wit weer oppakken. In 2018 speelde ze tussendoor een seizoen voor ROHDA.

"Ik merk dat ik het korfbal erg mis. Als ik nog iets wil op het hoogste niveau, dan moet ik het nu doen, voordat ik er spijt van krijg", aldus Hansen-Willemsen. "Blauw-Wit voelt nog steeds aan als mijn club en ik zie ernaar uit om samen met vrienden te mogen spelen."

"Als ik nog iets wil op het hoogste niveau, dan moet ik het nu doen, voordat ik er spijt van krijg"

Korfbalster Sophie Hansen-Willemsen

NH Sport maakte in 2016 onderstaande reportage over Sophie Hansen 

Nieuw hoofdstuk voor korfbalster Sophie Hansen - NH / Wim van Amerongen

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]