Alkmaar

NL
V

Eind april weer naar poptempel Victorie met beperkt publiek en sneltests

27 maart 2021, 21.03 uur · Door Redactie Alkmaar e.o.

ALKMAAR - Goed nieuws voor poppodium Victorie: op 28, 29 en 30 april mogen ze weer een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Dat is onderdeel van een landelijke pilot, waarbij bezoekers verplicht zijn een sneltest voor het coronavirus af te nemen.

Gemeente Alkmaar

Via Facebook laat het poppodium te weten dat per voorstelling honderd zitplekken bezet mogen worden. Wie er precies eind april op het podium gaat staan is nog onbekend. De line-up en hoe alles in zijn werk gaat rondom het sneltesten wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, meldt de Alkmaarse poptempel.

De pilots zijn een initiatief van de taskforce culturele en creatieve sector, in samenwerking met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het ministerie van Volksgezondheid. Eerder werd al bekend dat ook het Patronaat in Haarlem haar deuren mocht openen voor meerdere testevenementen. 

Begint maart werd er in Amsterdam in de Ziggo Dome het eerste concert georganiseerd sinds de lockdown. Deze evenement werden georganiseerd door Fieldlab Evenementen, zij zullen niet de optredens in Victorie organiseren. 

💬 Wil je niets missen uit Alkmaar en omgeving?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]