Ga naar Content

Calvin Stengs twijfelgeval bij AZ voor treffen met Feyenoord

ALKMAAR - AZ kan in de topper van aanstaande zondag misschien geen gebruik maken van Calvin Stengs. De aanvaller van AZ heeft aan het bekerduel van afgelopen woensdag tegen Ajax een lichte blessure overgehouden. 

Calvin Stengs hield een lichte blessure over aan het bekerduel tegen Ajax - Foto: Orange Pictures / Gerrit van Keulen

"Calvin heeft een knietje gekregen en trainde vandaag niet op het veld. We kijken of hij morgen weer kan aansluiten, maar zijn inzetbaarheid is wat twijfelachtig", zei AZ-trainer Pascal Jansen vrijdag bij de persconferentie ter voorbereiding op het duel tegen Feyenoord. De 22-jarige Stengs miste eerder dit seizoen twee wedstrijden wegens een schorsing en speelde verder alle wedstrijden in de basis. 

AZ speelt zondag om 16.45 uur tegen Feyenoord in de Rotterdamse Kuip. Feyenoord is de nummer vier van de eredivisie en AZ staat vijfde.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]