Ga naar Content

Ajax-trainer Erik ten Hag zoekt voor bekertreffen met AZ frisse spelers

AMSTERDAM - De Klassieker is amper klaar of trainer Erik ten Hag moet alweer gaan nadenken met welke strategie en spelers hij AZ gaat bestrijden. Woensdag treft Ajax de Alkmaarders in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi. 

Ajax-trainer Erik ten Hag - Foto: Pro Shots/Stanley Gontha

"We moeten morgen de eventuele schade opmaken", zei Ten Hag op de persconferentie na afloop van de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Feyenoord. "We gaan zeker kijken naar frisheid. Het is een bekerwedstrijd. Het is alles of niks. Het kan ook een verlenging worden."

Tekst gaat verder onder de video

Erik ten Hag op zoek naar frisse spelers - NH Sport/Edward Dekker

Je kunt de bekerwedstrijd AZ - Ajax woensdag in zijn geheel volgen op NH Radio. De aftrap is om 21.00 uur. De extra radio-uitzending van NH Sport begint om 19.00 uur. Dinsdag is er eveneens een extra uitzending van NH Sport vanwege het bekerduel van FC Volendam tegen PSV. Ook die uitzending begint om 19.00 uur. De bal gaat twee uur later rollen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]