Ga naar Content

Trotse Jansen zag dat de winst op PSV veel los maakte: "Uitgelaten"

EINDHOVEN - In een leeg Philips Stadion stond een vrolijke Pascal Jansen voor de camera na de winst op PSV. "Heel trots op mijn ploeg en tevreden." AZ won met 1-3 door twee treffers van Teun Koopmeiners en één van Calvin Stengs.

Trotse Pascal Jansen na winst op PSV - NH Nieuws

"De ploeg heeft gevochten en voor de volgende keer zou het fijn als Calvin Stengs iets eerder scoort", vertelt Pascal Jansen met een knipoog over de 1-3 van zijn aanvaller. "Ik weet als geen ander hoe goed ze kunnen zijn, en was dus niet verrast."

Ontlading

De wedstrijd tegen PSV moest ook gewonnen worden wilde AZ in het spoor blijven van de top van het klassement. De ontlading was dan ook groot. "Die gasten waren na afloop uitgelaten, een belangrijke overwinning voor ons. Dit voelt heerlijk."

AZ staat nog steeds op plek vijf, maar kruipt langzaam richting de top drie. Jansen wil nog niet te ver vooruit kijken. "Komend weekend wacht ADO Den Haag en dan moeten we hetzelfde dan wel beter laten zien en zorgen dat we weer als winnaar van het veld stappen."

Bekijk de video voor het hele gesprek met Pascal Jansen.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]