Ga naar Content

KNVB in gesprek met De Boer over functie bondscoach Oranje

ZEIST - Frank de Boer gaat snel om de tafel met de KNVB om over de functie van bondscoach van het Nederlands elftal te praten. Een bekende van de 112-voudig international bevestigt het nieuws, dat De Telegraaf donderdag bracht.

Foto: Pro Shots / Zuma Press

Het is niet bekend of de Noord-Hollander de enige kandidaat is waar de directeuren Eric Gudde en Nico-Jan Hoogma van de nationale voetbalbond mee praten. De KNVB maakt vaart met de zoektocht naar een opvolger voor de naar FC Barcelona vertrokken Ronald Koeman. Oranje komt volgende maand weer bijeen voor de interlands tegen Mexico, Bosnië en Herzegovina en Italië. Het is de bedoeling dat er dan een nieuwe bondscoach op de bank zit.

Eerder kwamen namen als Louis van Gaal en Henk ten Cate ter sprake rondom de functie van nieuwe bondscoach van Oranje. Frank Rijkaard schijnt ook benaderd te zijn door de KNVB, maar hij bedankte. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]