Ga naar Content

AZ bezig met een versterking: "We scoren niet meer zo gemakkelijk"

ALKMAAR - Na de contractondertekening van Timo Letschert gaf directeur voetbalzaken Max Huiberts aan dat AZ nog niet klaar is op de transfermarkt. De Alkmaarders zijn op dit moment bezig met een versterking. "We willen er heel graag een aanvaller bij."

Max Huiberts is bezig met een versterking - NH Nieuws

"We zijn bezig met iets, maar daar zijn uiteindelijk drie partijen voor nodig", vertelt Max Huiberts voor de camera van NH Sport. "Speler en AZ zijn op dit moment niet het probleem, maar wel de club waar we de speler van willen kopen."

"We zijn bezig met iets, maar daar zijn uiteindelijk drie partijen voor nodig"

AZ-directeur Max Huiberts

De Alkmaarders scoorden in de voorbereiding slechts vier keer in acht oefenduels. Dat had deels te maken met de blessures van Myron Boadu en Calvin Stengs. Verder stak Oussama Idrissi nog niet in zijn beste vorm. Dat geeft dus aan dat de Alkmaarders erg afhankelijk zijn van dit trio. "We hebben afgelopen periode gezien dat we niet heel makkelijk scoren. Dat gaat zeker terugkomen, want die aanvallers van vorig seizoen zijn er nog steeds. Maar wat extra aanvallende kracht kan er nog wel bij."

Bekijk de video voor de volledige reactie van Max Huiberts.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]