Ga naar Content

Special over oud-AZ'er Stijn Wuytens: "Ik snap wel dat mensen mijn keuze gek vinden"

LOMMEL - Een van de meest opvallende transfers deze zomer was die van Stijn Wuytens van AZ naar Lommel SK. In Alkmaar stond hij wekelijks in de basis en er lag ook nieuw tweejarig contract voor hem klaar. Toch koos hij voor de Belgische tweedeklasser. We zochten Wuytens in België op en maakten een special over hem.

Special van Stijn Wuytens bij Lommel SK - NH Nieuws

"Ik snap wel dat mensen deze keuze gek vinden", vertelt Stijn Wuytens in de bosrijke omgeving waar het trainingscomplex van Lommel ligt. "Maar alles bij elkaar was het voor mij een logische keuze."

"Ik heb bewust gekozen voor dit project, de ambitie van de club"

oud-AZ'er STijn Wuytens

Dan naar het stadion Soeverein, dat een kilometer naast het trainingscomplex ligt. De uistekende grasmat wordt onderhouden door Eddy. De grasmeester maakt wat flauwe grappen richting de oud-AZ'er. Bij de club net over de Nederlandse grens heerst er weer optimisme. Dat was een paar maanden geleden wel anders. Het voortbestaan van Lommel hing aan een zijden draadje. Tot de City Football Group de club overnam en sindsdien is er weer van alles mogelijk bij Lommel. "Ik heb bewust gekozen voor dit project, voor de ambitie van de club. Want je gaat inderdaad een niveau omlaag, maar ik hoop daarna weer twee stappen vooruit te zetten.

Bekijk de video voor de hele special van Stijn Wuytens bij Lommel SK.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]