Ga naar Content

Quick Boys nieuwe club Nick Runderkamp

KATWIJK - Nick Runderkamp voetbalt dit seizoen voor Quick Boys. Dat hebben de Katwijkers maandagavond bekend gemaakt.

Foto: Pro Shots/Remko Kool

De middenvelder uit Volendam was op zoek naar een nieuwe club, nadat de FC hem geen nieuw contract had aangeboden. Een proefperiode bij NAC Breda leverde onlangs niks op.

De 24-jarige Runderkamp sluit per direct aan bij de selectie van trainer Edwin Grünholz.  "Het is allemaal erg snel gegaan", zegt de voetballer op de website van zijn nieuwe club. "De afgelopen periode heb ik mijn pijlen gericht op een contract bij een betaald voetbalclub. Dat is helaas niet gelukt. Toen Quick Boys belde, was de keuze snel gemaakt. Ik wil weer lekker gaan voetballen." Bij Quick Boys wordt Runderkamp herenigd met oud-ploeggenoot Enzo Stroo.

"Ik wil weer lekker gaan voetballen"

Quick Boys-speler Nick Runderkamp

Runderkamp speelde meerdere keren met FC Volendam tegen de tweede divisionist. Vooral het bekerduel in 2017 dat de profs moeizaam wonnen (1-3), staat hem nog helder voor de geest. "Al die fans met fakkels in de duinen. Dat maak je niet vaak mee in het amateurvoetbal."

"Al die fakkels in de duinen. Dat maak je niet vaak mee in het amateurvoetbal"

Quick Boys-speler Nick Runderkamp
Foto: NH Sport / Edward Dekker

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]