Ga naar Content

Geen contract voor Nick Runderkamp bij NAC Breda

BREDA - Nick Runderkamp was de afgelopen periode op proef bij NAC Breda. De voetballer uit Volendam probeerde een contract af te dwingen, maar dat is niet gelukt. "Het kwam niet als een verrassing, maar het is altijd jammer als ze het melden", vertelt Runderkamp in gesprek met NH Sport.

Foto: Pro Shots / Vincent de Vries

De 24-jarige Noord-Hollander trainde afgelopen week vier keer mee bij de Brabanders. Hij speelde mee in een onderling duel en maakte minuten in het tweede. "Daarin heb ik mij niet in zoverre weten te bewijzen dat ik er een contract uit kon slepen", aldus een realistische Runderkamp. "In het onderlinge duel speelde ik wel lekker. Ik heb ze nog niet echt gesproken, het contact verliep via mijn zaakwaarnemer."

"Daarin heb ik mij niet in zoverre weten te bewijzen dat ik er een contract uit kon slepen"

VOETBALLER NICK RUNDERKAMP

NAC zou afgelopen zaterdag oefenen tegen ADO Den Haag, maar dat duel werd afgelast vanwege coronagevallen bij de Haagse club. "Ik zou in die wedstrijd twintig à dertig minuten meedoen. Op dinsdag zou er dan een combinatie-elftal spelen tegen RKC. Ik zou dan ook meespelen. Door de afgelasting van het oefenpotje met ADO zouden grotendeels basisspelers tegen RKC meedoen. Ik heb daarom besloten om bij het tweede mee te spelen."

Nieuwe uitdaging

Runderkamp gaat nu op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar heeft geen haast. "Ik train op dit moment voor mezelf. Ik heb wel contact gehad met de assistent-trainer van Telstar, dus wie weet."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]