Ga naar Content

Haarlemmer Fernando Lewis verruilt Willem II voor Quick Boys

KATWIJK - Fernando Lewis maakt de overstap naar Quick Boys. De 27-jarige verdediger, die de afgelopen jaren in het profvoetbal actief was, speelde vorig seizoen nog in de eredivisie bij Willem II. Hij maakt een bewuste keuze om over te stappen naar de hoogste regionen in het amateurvoetbal.

Foto: Pro Shots / Toin Damen

"Begrijp me niet verkeerd, ik heb mooie tijden meegemaakt in de profwereld", legt hij zijn keuze uit op de site van de Katwijkers. "Maar ik maak nu een bewuste keuze. Bij Quick Boys wil ik weer lekker gaan voetballen. Bovendien kan ik zo meer tijd vrijmaken voor mijn zoontje die binnenkort zijn eerste verjaardag viert.

Lewis speelde in de jeugd van Ajax, waarna hij na een jaartje Haarlem in 2009 werd opgepikt door AZ. Hij speelde enkele wedstrijden in het eerste elftal van de Alkmaarders, maar tot een echte doorbraak kwam het nooit. Na verhuurperiodes aan Go Ahead Eagles en FC Dordrecht maakte hij in 2017 de overstap naar Willem II. Nu gaat hij dus aan de slag bij Quick Boys.

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]