Ga naar Content

Politie zoekt specifieke getuigen in zaak dode scootmobielbestuurder Nibbixwoud

NIBBIXWOUD - De politie is op zoek naar specifieke getuigen naar aanleiding van de dood van een 26-jarige man uit Hoorn. Het slachtoffer werd zaterdagochtend 8 augustus dood onder zijn scootmobiel in een sloot gevonden naast een fietspad in Nibbixwoud. Op camerabeelden bij een naastgelegen tankstation zijn mogelijke getuigen te zien. Een 32-jarige zit sinds vorige week vast in verband met betrokkenheid bij de dood. 

Foto: Politie

Op  de beelden van het tankstation is een fietser te zien die de plek passeert rond het tijdstip dat de man in de sloot belandde. De fietser reed in de nacht van 8 augustus om 04.02 langs het fietspad Over de Leek in de richting van Nibbixwoud. Ook is te zien dat er nog iemand bij de fietser op de bagagedrager zit.

De politie hoopt dat de passanten op de fiets informatie kunnen geven die het onderzoek verder kan brengen. Er is al een verdachte opgepakt in het onderzoek, maar het onderzoek wordt doorgezet. het onderzoek van de politie loopt nog; afgelopen weekend heeft de mobiele eenheid de omgeving nog afgezocht. Eerder zette de politie een onderwateronderzoeksteam in voor het onderzoek.

Meer getuigen gezocht

Bent u getuige geweest van dit incident en heeft u nog niet uw informatie gedeeld met de politie? Dat kan telefonisch via 0900-8844, maar het kan ook via een  contactformulier  op internet onder vermelding van onderzoek Peitz.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit West-Friesland. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via [email protected] of app ons via 06-23405405
✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]

Lees ook