Ga naar Content

Hovocubo heeft zaalvoetbalselectie rond

ZWAAG - Met het aantrekken van aanvaller Soufian Charraoui is de selectie van Hovocubo voor het komende zaalvoetbalseizoen compleet. Trainer Sander van Dijk zag enkele geroutineerde krachten vertrekken, maar krijgt ook het nodige vers bloed terug.

Foto: Pro Shots/Dennis Wielders

Charraoui (links op de foto) komt over van het Belgische Real Noorderwijk. Hij speelde tot kort na de winterstop op het veld voor Excelsior Maassluis. Vanwege privé-omstandigheden verliet hij de tweede divisionist. Hovocubo maakte de komst van de topschutter maandag via onderstaand filmpje op twitter bekend. 

Tekst gaat verder onder de tweet

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Younes Daari en Mukhtar Suleiman maken de overstap van buurman 't Veerhuys. Kevin Tromp verruilt ZVG (Gorinchem) voor sporthal De Opgang, terwijl ook Mo Ajnane (AC Kingdom) en Hicham Aklalouch (FC Marlène) de selectie komen versterken. Vanuit de tweede selectie stromen Serkan Ozdemir en keeper Damian Gooyers door. 

De keepers Dave Stet en Levie Rood en de veldspelers Faisal Mellah, Mats Velseboer, Appie Attahiri, Dave Severins, Lahcen Bouyouzan en Said Bouzambou blijven. 

Vertrek ervaren kwartet

Daar staat tegenover dat Hovocubo vier zeer ervaren krachten ziet vertrekken. Amir Molkarai en Mo Darri blijven in de buurt en gaan in Heerhugowaard voor FC Marlène spelen. Yoshua St. Juste kiest voor Leekster Eagles en Zakaria Amrani vertrekt naar FC Eindhoven.

Lees ook