Ga naar Content

Meivakantie vieren aan het strand? Morgen zomerse temperaturen

De zomer is in aantocht: vandaag kunnen de temperaturen oplopen tot 21 graden. Morgen wordt het helemaal warm met temperaturen tot wel 25 graden.

Foto: Sjef Kenniphaas

Op de meeste plekken in de provincie is de blauwe lucht al door de wolken te zien. Vanmiddag is het zonnig en wordt het volgens NH-weerman Jan Visser 20 tot 21 graden met een matige wind uit het zuidoosten. 

Aan het eind van de dag is er in het zuidwesten van het land kans op een onweersbui, maar of daar bij ons ook kans op is, is nog niet duidelijk. Het zou kunnen dat er een buitje valt, maar morgenochtend is het in ieder geval weer droog en het wordt de warmste dag van de week. "Mei opent met hoge, zomerse, temperaturen. Het wordt 24 tot 25 graden", zegt Visser. "Alleen vlak aan zee, vanwege de noord- tot noordoosten wind, zijn de temperaturen wat lager." 

20 graden plus

Dat mooie lenteweer blijft voorlopig. Ook donderdag zijn de temperaturen ruim boven de 20 graden. Visser voorspelt dat er mogelijk wel een regen- of onweersbui langskomt. 

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.