Ga naar Content

Opnieuw steekgeweld in Hoofddorp: Man tijdens Koningsnacht meermaals gestoken

Voor de tweede keer in drie dagen tijd is het centrum van Hoofddorp opgeschrikt door ernstig steekgeweld. Nadat afgelopen donderdag een man zwaargewond raakte bij een steekpartij in winkelcentrum Vier Meren, viel er vannacht opnieuw een slachtoffer. 

De steekpartij vond plaats nabij de kruising met de Hoofdweg Oostzijde - Foto: VLN Nieuws

Het gaat om een 32-jarige man uit Hoofddorp, die rond 4.15 uur meerdere keren werd gestoken. Dat gebeurde nabij het kruispunt met de Hoofdweg Oostzijde.  

Over de aanleiding is nog niets bekend, maar de politie vermoedt dat er een conflict tussen het slachtoffer en een groep mannen aan de steekpartij is voorafgegaan. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van de steekwonden. 

Nog geen aanhoudingen

De politie heeft nog geen verdachte aangehouden. Wel hebben agenten met meerdere getuigen gesproken, maar dat heeft geen eenduidig signalement opgeleverd. Wie iets van de steekpartij heeft gezien en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt gevraagd alsnog contact op te nemen. 

Lees verder onder de foto

Steekpartij Concourslaan Hoofddorp - Foto: VLN Nieuws

Afgelopen donderdag raakte een man zwaargewond bij een steekpartij in winkelcentrum Vier Meren. Dat slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is niets bekend. 

Ondanks een uitgebreide klopjacht is ook voor die steekpartij is nog niemand aangehouden. Wel zou de politie een verdachte op het oog hebben. Gisteren lieten winkeliers uit het winkelcentrum aan NH weten dat de gebeurtenis er flink inhakt. "Iedereen vraagt ernaar, terwijl ik eigenlijk juist mijn gedachten wil verzetten", aldus winkelmedewerker Lauren.

Lees ook

Nieuws uit Haarlemmermeer 

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlemmermeer. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

💡 Stuur ons jouw nieuwstips naar [email protected]

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via https://www.nhnieuws.nl/haarlemmermeer

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]