Ga naar Content

West-Fries familiebedrijf Karsten Tenten viert 50-jarig bestaan: "Kijk waar we nu staan!"

Het West-Friese familiebedrijf Karsten Tenten viert dit weekend feest. Het bedrijf bestaat vijftig jaar, maar die jaren waren niet zonder tegenslagen. In 2018 werd het hele pand door een grote brand verwoest. "En een week nadat we weer open konden na de opbouw kwam corona en moesten we weer dicht", zegt directeur Marc Takken. "Maar we hebben weer opgebouwd en kijk waar we nu staan. Dat gaan we vieren."

In 2018 legde een grote brand het bedrijf in de as. Maar daarna is in 2019 op de Factorij een nieuw pand gebouwd en viel het bedrijf in de prijzen en is het een zeer gewaardeerde outdoor-winkel. Zo won het bedrijf de publieksprijs van de Ondernemingsverkiezing. Ook dit heeft het bedrijf gevierd met het hele personeel. "Het is echt een West-Fries bedrijf. Iedereen die hier werkt of heeft gewerkt komt uit de buurt. Dat voel je ook wel. Het heeft echt een regionale functie", aldus Takken.

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.