Ga naar Content

Karsten Tenten wint publieksprijs na moeilijk jaar: "Zo hard gewerkt om er bovenop te komen"

Karsten Tenten heeft gisteravond de publieksprijs gewonnen van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland 2019. Een prijs die ze niet in de koude kleren is gaan zitten. "Als het publiek vindt dat jij de beste bent, is dat een kroon op ons werk", vertelt Jonica Hoff van Karsten Tenten. 

Het bedrijf heeft een zware periode achter de rug. In april van vorig is het volledige bedrijfspand afgebrand. Vorige maand is de eerste paal geslagen van het nieuwe pand. Ook deze prijs is weer een extra stap in de goede richting. "We hebben zo hard gewerkt om er bovenop te komen. Dit doet ons zo goed. We kunnen nu nog meer met goede moed doorgaan."

Lees ook: Dit zijn de winnaars van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2019

De publieksprijs heeft volgens Hoff ook een effect op het personeel. "Je voelt dit door de hele organisatie. Je viert ervan op. Het lijkt wel alsof je iedereen een stukje meer rechtop ziet lopen. Natuurlijk werken we hard, maar die uitgesproken waardering is echt fijn. Hier groeien we van", aldus Hoff.

Wat Karsten nou precies heeft gewonnen is niet helemaal duidelijk, behalve natuurlijk de waardering. "En daar kan geen natura of geldprijs tegenop."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij ook een bijzonder verhaal te vertellen? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!