Ga naar Content
West-Friesland

Dit zijn de winnaars van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2019

15 mei 2019, 22.02 uur · Aangepast 15 mei 2019, 22.51 uur
Door: · Foto: Ondernemingsverkiezing Noord-Holland

In Theater de Philharmonie in Haarlem is vanavond voor de dertiende keer de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland gehouden. Dertig finalisten streden om een podiumplek, maar vier bedrijven vielen uiteindelijk in de prijzen.

In de categorie MKB Klein is Ventis Scheepstimmerwerk uit Enkhuizen er met de winst vandoor gegaan. Microtechniek uit Beverwijk mocht zich tot winnaar kronen in de categorie MKB Midden. Van de MKB-Groot ondernemingen maakte Van der Laan uit Zwaag de meeste indruk op de jury. 

Jury
De deelnemers aan de Ondernemingsverkiezing werden door een jury beoordeeld op onder andere de mate van onderscheidend zijn in de bedrijfstak. Nadat alle deelnemers hun bedrijf op het podium hadden gepitcht voor de vakjury en het publiek, werden de winnaars gekozen.

De publieksprijs ging naar Karsten Tenten, uit eveneens Zwaag. Dit kampeerbedrijf werd veertien maanden geleden met de grond gelijk gemaakt bij een verwoestende brand. Twee weken geleden ging, op exact dezelfde plek waar vorig jaar het bedrijf in de as werd gelegd, de eerste paal de grond in voor een gloednieuw pand.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Foto: Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2019