Ga naar Content

Vallen en opstaan in NH Sport

Bizarre wieleretappe, emotionele zaalvoetbalwedstrijd, basketbalsters Landslake Lions hunkeren naar prijs en AZ Vrouwen keren na twaalf jaar terug in het stadion. Dit zie je allemaal in deze bomvolle en gevarieerde NH Sport.

NH Sport van maandag 25 maart - NH Nieuws

Olympia's Tour is de oudste wielerkoers van Nederland. De eerste etappe vond plaats in Noord-Holland. NH Sport was daarbij en kreeg een kijkje in de keuken van wielerploeg Parkhotel Valkenburg.

AZ Vrouwen

Ook in deze NH Sport de bekerfinale bij de basketbalvrouwen, waar Landslake Lions na vijf droge jaren weer jaagt op een prijs. De vrouwen van voetbalclub AZ beleefden een uniek weekend. Normaal gesproken werken zij de thuiswedstrijden af op het trainingscomplex in Wijdewormer dit keer schitterden de Alkmaarse voetbalvrouwen in het stadion.

Zaalvoetballers Volendam

Tot slot aandacht voor de zaalvoetballers van Volendam. De club uit het vissersdorp heeft een moeilijke periode achter de rug. Clubicoon Cees Veerman overleed onlangs. Daarom kwam Volendam vorige week niet in actie. Dit weekend speelden zij weer voor het eerst tegen buurman Scagha '66.

NH Sport zie je elke maandag om 17.10 uur op tv. Daarna wordt de uitzending elk uur herhaald.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52