Ga naar Content

Update: Ajax mist opnieuw geblesseerde Steven Berghuis in cruciaal Europees duel

Een flinke domper voor Ajax. De Amsterdammers moeten het in de return voor de Conference League tegen Aston Villa doen zonder Steven Berghuis. De creatieve aanvaller was net hersteld van zijn kniekwetsuur, maar raakte van het weekend op de training geblesseerd aan zijn rug.

Steven Berghuis baalt van de tegentreffer van Ajax - Foto: Pro Shots

Het leek er even op dat Steven Berghuis mee zou reizen naar Engeland. Trainer John van 't Schip sprak afgelopen weekend nog de hoop uit dat hij zou kunnen beschikken over de 32-jarige technicus. Helaas kreeg Berghuis een terugslag op de training van zaterdag. Hij ging door zijn rug liet de Amsterdamse trainer weten op de persconferentie in aanloop richting Aston Villa

Tekst loopt verder onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Ook moet Ajax het in de achtste finale van de Conference League doen zonder de geblesseerde Steven Bergwijn. Wel behoren de talentvolle spelers Mika Godts en Silvano Vos tot de selectie. Dit duo ontbrak zondag nog in het competitieduel met Fortuna Sittard (2-2). Ook Brian Brobbey is er gewoon bij. De Amsterdamse topscorer die uit voorzorg tegen de Limburgers op de bank begon zal morgenavond waarschijnlijk starten.

Een week geleden eindigde Ajax - Aston Villa in 0-0. Morgenavond in Birmingham op Villa Park begint de return om 21.00 uur.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52