Ga naar Content

Feestelijke De Aftrap: jubileumuitzending met Jan Keizer en Jack van Gelder

Van Frank en Ronald de Boer tot Danny Blind en Guus Hiddink. Grote namen kwamen er de afgelopen 2,5 jaar voorbij in voetbaltalkshow De Aftrap. Vanavond is de honderdste aflevering op tv met aan tafel Jack van Gelder en Jan Keizer. Over Ajax, FC Volendam en The Beatles. 

De Aftrap van 8 maart met Jack van Gelder en Jan Keizer - NH Sport

Voormalig radiocommentator en tv-presentator Van Gelder reageert op het vertrek van Simon Tahamata bij Ajax. Afgelopen zondag nam de 67-jarige jeugdtrainer afscheid van de club waar hij 48 jaar geleden zijn debuut in het eerste elftal maakte. 

"Het geeft wel aan dat het bij Ajax nog steeds een klerebende is"

Voormalig tv-presentator Jack van Gelder

"Ik weet niet wat er gebeurd is, want anders laat je die man bij wijze van spreken daar tot zijn dood zitten. Het geeft wel aan dat het bij Ajax nog steeds een klerebende is", aldus Van Gelder.  

The Beatles

Jan Keizer, oud-zanger van BZN, is sinds 2019 gestopt met zingen en heeft als hobby schilderen opgepakt. Met Van Gelder heeft Keizer gemeen dat ze allebei fan zijn van The Beatles. Keizer kon als jonge jongen heel aardig voetballen, maar koos uiteindelijk voor de muziek. Met BZN brak hij halverwege de jaren zeventig door met de hit 'Mon amour'. "Ik denk dat de goede keuze heb gemaakt."

Op tv zie je De Aftrap elke vrijdag om 17.10 uur en daarna volgt elk uur de herhaling. Volgende week zijn de gasten: oud-international Youri Mulder en video-anlist van FC Volendam Natasja Keur. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52